Overslaan naar hoofdinhoud

ESET lanceert ESET Remote Administrator voor Microsoft Azure met QRadar en multi-tenancy om Managed Service Providers nog beter te faciliteren - Nieuws / Releases - ESET Tech Center

May 9 2017

ESET lanceert ESET Remote Administrator voor Microsoft Azure met QRadar en multi-tenancy om Managed Service Providers nog beter te faciliteren

Lijst van auteurs

De nieuwste versie van de ESET Remote Administrator is nu beschikbaar op Microsoft Azure. Deze update van ESET® biedt aanvullende ondersteuning voor het exporteren van events naar IBM QRadar en multi-tenancy. Daarbij stelt het IT-beheerders in staat om te allen tijde door te dringen tot de endpoint beveiligingsomgevingen om de risico’s snel te kunnen inperken.

Voor Managed Service Providers (MSP’s), zoals leveranciers en value-added resellers (VAR’s), vormen de beschikbaarheid van ESET Remote Administrator op Azure, in combinatie met de multi-tenancy-optie, essentiële kernfuncties. De mogelijkheid om de beveiligingssoftware van ESET uit te voeren op één enkele server, die meerdere gebruikers kan bedienen, stroomlijnt het beveiligingsmanagement van MSP’s. Tegelijkertijd zijn snelle resoluties over het client netwerk mogelijk.

“Aangezien we voortdurend doorbouwen aan ESET’s Managed Service Providers portefeuille, zijn we enthousiast dat we dit nieuwe product kunnen aanbieden,” zegt Michal Jankech, senior productmanager Business Security bij ESET. “Bij ESET is ons doel om het MSP’s zo eenvoudig mogelijk te maken als het gaat om het implementeren en beheren van hun beveiligingsoplossingen. Door voortdurend verbeteringen aan te brengen, zorgen we ervoor dat zij hun gegevens kunnen beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen die zich kunnen voordoen.”

Net als bij de vorige versie van ESET Remote Administrator voor Microsoft Azure, verruimt het programma de opties voor bedrijven die hun ESET beveiligingsoplossingen vanuit de cloud willen beheren. Fysieke en virtuele desktops en servers kunnen gemakkelijk worden beheerd. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om een Windows, MacOS of Linux OS apparaat, of om een Android of iOS device.

ESET Remote Administrator vereist niet van bedrijven dat zij extra hardware aanschaffen. Het zorgt voor volledige zichtbaarheid en controle 24/7, zelfs bij situaties als aanhoudende downtime of server crashes. Dit minimaliseert de risico’s, verbetert de compliance en het verkort de remedietijden. Door de voor geconfigureerde virtuele machine te voorzien van ESET Remote Administrator voor Azure, is ERA beschikbaar voor nagenoeg iedereen met toegang tot internet. Voor kleine en middelgrote ondernemingen is het product een kosteneffectief alternatief voor de on-site ERA implementatie. Bovendien kunnen gebruikers hun logo uploaden in de ESET Remote Administrator, waardoor rapporten kunnen worden voorzien van aangepaste headers.

“ESET Remote Administrator op Microsoft Azure biedt ESET-klanten de voordelen van de aanvullingen van multi-tenancy en uitgebreide ondersteuning,” zegt Ryan McGee, directeur Security Product Marketing, Microsoft Corp. “Nu kunnen MSP’s profiteren van de voordelen van Azure, inclusief de wereldwijde dekking en betrouwbaarheid, terwijl zij hun beveiliging beheren vanaf één centraal punt.”

ESET Remote Administrator voor Azure is onderdeel van de ESET endpoint productlicenties en de implementatie brengt geen extra kosten met zich mee. Voor meer informatie over ESET en de beschikbaarheid van de ERA Virtual Machine voor Azure, ga naar www.eset.nl/zakelijk/remote-management/remote-administrator-azure.

Reactie toevoegen

Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Heeft u een wachtwoordherinnering nodig?